Полуавтоматична машина за измиване на каси

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ


Тази полуавтоматична машина за измиване на каси модел 2007S-LC е проектирана и произведена така, че да задоволи нуждите на малките и средните предприятия: продукцията и варира от 60 до 200 каси на час. Във този случай цената се променя. Машината работи по следния начин: касата се поставя на специална пътека, която я отвежда до централната част на тунела за измиване. Касата бива позиционирана, благодарение на специалната пневматична функция, програмирана чрез специални селектори.

Измиване се осъществява чрез серия от насочващи дюзи а таймер регулира продължителността на сесията.

 Минималното налягане на водата от 4 бара се препоръчва по време на функциониране на машината. За по-голям натиск, е възможно да се свърже помпата (по избор).

Резервоара на рециклиране на водата, не се доставя с машината (по желание).

 

Количеството на водата е до 0,8 литра в секунда въпреки, че това може да се промени, в зависимост от количеството на подаваната вода. Налягането на въздуха трябва да е равно най-малко не 4 бара. Машината може да бъде монтирана на крака или колела.

 

ПРОИЗВОДСТВЕНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Моделът 2007S-LC е напълно произведен от неръждаема стомана и пластмасови материали, за в използване хранително-вкусовата промишленост, както и стоманени сплави. Всички компоненти на устройството може лесно да се проверят, за да улесни напълно почистването и поддръжката, като се гарантира дългосрочна продължителност.

 

МАШИНАТА Е ОБОРУДВАНА С:

• Едно устройство за размер на бутилката.

Всички други размери, които желаете се доставят допълнително и се заплащат.

• Едно ръководство за техническо обслужване на италиански, френски, английски и испански език. Всякакви други преводи и / или за персонализация на документи ще се изчисляват отделно;

• Ръководство за превенция на злополуки, съобразено с Европейското законодателство. • Отделение с необходимите ключове.

• Европейски сертификат за качество.