Полуавтоматична машина за тел

 

 

 

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ


Полуавтоматичната машина за тел е подходяща за използването и затравянето на телени кошнички. Може да се използва за:

• 4 кошнички без шапка

• 4 кошнички с шапка

Машината е подходяща за използването на цилиндрични стъклени бутилки с диаметър 55-115 мм, с максимална височина 370 мм.

 

Работи и пневматично и механично.

Телените кошнички се зареждат чрез въвеждането им в традиционния улей O.M.B.F и отстраняване на стопера на телената кошничка. Работният процес започва с поставянето на бутилката на специална плоча и натискане на два бутона чрез двете ръце. Когато работният процес завършва машината автоматично спира и нито една част от нея не се движи. Разпределението на капачки е автоматично. Предния предпазител предотвратява щети и аварии, причинени от неочаквани счупвания и други проблеми. Машината е монтирана на четири колела и е оборудвана с инструкции за поддръжка и резервни части, сертификат за съответствие в съответствие с нормите EС.

При желание е възможно да има специална версия на устройството за обработка на бутилки с по-големи размери. Вече имаме конструирана полуавтоматична машина за бутилки от 3-ти до 6-ти размер с автоматично и ръчно подаване.

 

ПРОИЗВОДСТВЕНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ


Моделът 2001S-2TR/1 е напълно произведен от неръждаема стомана и пластмасови материали, за в използване хранително-вкусовата промишленост, както и стоманени сплави. Всички компоненти на устройството може лесно да се проверят, за да улесни напълно почистването и поддръжката, като се гарантира дългосрочна продължителност.

 

МАШИНАТА Е ОБОРУДВАНА С:


• Едно устройство за размер на бутилката.

Всички други размери, които желаете се доставят допълнително и се заплащат.

• Едно ръководство за техническо обслужване на италиански, френски, английски и испански език. Всякакви други преводи и / или за персонализация на документи ще се изчисляват отделно;

• Ръководство за превенция на злополуки, съобразено с Европейското законодателство. •Отделение с необходимите ключове.

• Европейски сертификат за качество.