Универсална машина за капсули моноблок единица

 

 

 

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

Универсална машина за капсули моноблок единица модел 2004A-MDC/10 е подходяща за разпределение и затваряне на:

• капсули в полиламинатни, олово, калай и алуминий, с помощта на подвижната главата, със или без предварителна настройка (производство на 1500 бутилки / час), подходящ за непенливо вино;

• Големи пенливи капсули вино, с или без оптична центровка (производство на 1500 бутилки / час), посочено в центъра , написано на големите капсули с вертикален надпис с помощта на стъпков мотор и подходяща фотоклетка;

• PVC термо-прибиращи се капсули, с помощта на термо главата (производство на 3000 бутилки / час)

 

Машината е предназначена да отговори на нуждите на малките и средни предприятия и е подходяща за бутилиране в стъклени съдове с диаметър 55-115 мм и максимална височина 190-370 мм.

В действителност, устройството позволява обработката на различни видове размери бутилки благодарение на колоната, която е регулируема по височина с помощта на дръжката пуснати на задната част. Функционирането на машината е от части механично, от части пневматично:

Капсулите се зареждат с помощта на хоризонтална повърхност за съхранение, която вече е предоставена и може да съдържа около 500 капсули или 350 големи капсули.

По желание и срещу допълнително заплащане, място за съхранение може да бъде монтирано на машината с долно зареждане и капацитет около 1000 капсули или 650 големи капсули.

Скоростта на машината може да варира чрез завъртане на копчето на гърба на устройството.

По желание и срещу допълнително заплащане (виж Опции), е възможно да вмъкнете един инвертор, който може да се прилага върху мотора и които, с помощта на потенциометър пуснат на клавиатура на електрическия панел, позволява изменение на скоростта по един по-прецизен и чувствителен начин (от минимум производството до максимум производството).

 

ПРОИЗВОДСТВЕНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ


Моделът 2004A-MDC/10 е напълно произведен от неръждаема стомана и пластмасови материали, за в използване хранително-вкусовата промишленост, както и стоманени сплави. Всички компоненти на устройството може лесно да се проверят, за да улесни напълно почистването и поддръжката, като се гарантира дългосрочна продължителност.

 

 

МАШИНАТА Е ОБОРУДВАНА С:


• Едно устройство за размер на бутилката.

Всички други размери, които желаете се доставят допълнително и се заплащат.

• Едно ръководство за техническо обслужване на италиански, френски, английски и испански език. Всякакви други преводи и / или за персонализация на документи ще се изчисляват отделно;

• Ръководство за превенция на злополуки, съобразено с Европейското законодателство. •Отделение с необходимите ключове.

• Европейски сертификат за качество.