PVC машина за капсули моноблок единица

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ


Машината за капсули моноблок единица модел 2008A-MDC/10 е подходяща за дистрибуцията и затварянето на PVC термо-прибиращи капсули с помощта на термо главата с почасово производство от 3000 бутилки.

Автоматичната машина за метални кошнички е подходяща за прилагането на 4-ни телени качулки с или без капачка на стъклени контейнери с ø вариращи от 55 до 115 мм, височина от 190 до 370мм; в действителност, благодарение на настройките на височина на задната страна, чрез който се извършват корекции, устройството позволява обработка на различни по форма бутилки.

Машината функционира от части пневматично, от части механично:

Капсулите са заредени, като се използва склад с хоризонтална повърхност, който вече е зареден, и може да съдържа 500 капсули.

По желание и с допълнитело заплащане, машината може да бъде подобрена и с зареждане от долу, което позволява до 1000 капсули.

 

Скоростта на машината може да се променя, като се използва превключвател от страни на машината.

По желание и с допълнителнение в цената, (виж Опции), е възможно да се монтира електронно задвижване с променлива скорост (ИНВЕРТОР), разположен на мотора, който посредством потенциометър на табло, позволява по-прецизното и чувствително изменение на скоростта. (от минималния до максималния капацитет).

 

ПРОИЗВОДСТВЕНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Моделът 2008A-MDC/10 е напълно произведен от неръждаема стомана и пластмасови материали, за в използване хранително-вкусовата промишленост, както и стоманени сплави. Всички компоненти на устройството може лесно да се проверят, за да улесни напълно почистването и поддръжката, като се гарантира дългосрочна продължителност.

 

МАШИНАТА Е ОБОРУДВАНА С:

• Едно устройство за размер на бутилката.

Всички други размери, които желаете се доставят допълнително и се заплащат.

• Едно ръководство за техническо обслужване на италиански, френски, английски и испански език. Всякакви други преводи и / или за персонализация на документи ще се изчисляват отделно;

• Ръководство за превенция на злополуки, съобразено с Европейското законодателство. • Отделение с необходимите ключове.

• Европейски сертификат за качество.