Патентована система против градушка Tramp

 

Днешната уникална система за защита на всяка култура, която ви спестява време и пари !!

 

Аксесоари за Лозята в сътрудничество с EFFENGI представя новата TRAMP- естествената еволюция на системата! NEW TRAMP е защита от градушка от тип "етаж" за всички овощни култури. Системата има за цел опазване на растителността и производството, както и да гарантира стабилността на структурата в случай на извънредни метеорологични събития. Системата е инсталирана перфектно със всяко състояние на земята и изразяване на най-доброто от своите способности в случай на стръмни склонове или интензивни подходи / fila. Градушката е непредсказуема и неочаквана и не се знае от къде и кога може да дойде. NEW TRAMP елиминира всякакви проблеми чрез осигуряване на изхвърлянето на леда на градушката в центъра на реда чрез напълно автоматичен начин, без да натоварват никога системата и поддръжката. Структура предвижда производството на капака също срещу интензивни градушки, както по отношение на количеството и продължителността.

 

Защо да изберете системата Tramp?

 

• Скорост: Системата NEW TRAMP, свързани с QUICK-NET система ви позволява да отваряте и затваряте мрежи в 30 мин / хектар.

 

• Ефективност на разходите: Повишена издръжливост на материалите за по-малко стрес и запазване на структурата.

 

Гаранция: Обемът и продължителността на градушката няма да бъде проблем. NEW TRAMP производството и структурата винаги ще бъде безопасна.

 

• Универсалност: Works NEW TRAMP може да се използва във всички земни условия и с всяка структура.

 

• Удобство: Хоризонталните мрежи са перфектно успоредни на земята и осигуряват максимална използваемост на пространствата на редовете, не представлява пречка при транзита със земеделска техника и работещи хора.

 

                                                          Навес                    Плочи              Еластични              New Tramp.

 

Скорост на отваряне                      14 ч/Ha                   12 ч/Ha              12 ч/Ha                   0.5 ч/Ha

 

Скорост на затваряне                     24 ч/Ha                   18 ч/Ha              18 ч/Ha                    0.5 ч/Ha

 

Защита на производство               достатъчно               добър               добър                   много добър

 

Използването на стълби или платформи        Да             Да                      Да                             Не

 

Адаптация към терена                   достатъчно              добър                добър                        добър 

 

Запазване на структурата       достатъчно         добър             добър              много добър

 

Защита на производство достатъчно добър добър много добър