PVC ВРЪВ ЗА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО

 

Ако трябва да се връзват лозови издънки или малки растения на колове и подпори, това е един отличен професионален продукт, който позволява лесно тази операция, който е произведен с пластификатор и нетоксични бои, третирани срещу UV и против замръзване. Тази технология не позволява освобождаването на токсични вещества или тежки метали. Материала е много лек, има повишена висока якост на скъсване и удължение на 360%. Продукта е предназначен за професионална употреба, и остава мек дори и при ниски температури. Подходящ е за завързване     при      всички видове климатични условия.

Компанията е разработила нов вид връв с помощта на биоразградими биопластмаси, който са с биоразградимост, която е сертифицирана по UNI EN14046: 2003 и ISO 14855:1999. Уважението към природата, е главната движеща сила на нашите партньори, за да се създадат един нов продукт, който може да се абсорбира от околната среда без станични токсични ефекти. Използвани в лозето или овощната градина или по някакъв друг начин, този продукт е идентичен с другите продукти, които продаваме, с тази разлика, че е напълно биоразградим в околната среда.

Тази картина показва високото качество на PVC връв през годините. Можете лесно да връзвате лозови плодове и лозови издънки бързо! Тя остава мека дори и при високи и ниски температури
Опаковка: Топка 1 кг. с диаметър от 1 S до 4. Чиле 4 кг. с диаметър от 1S до 7 или и двата формата, в опаковки по 20 кг приблизително. Торби върху 500кг на палет.


Артикул LEG/EX - "EXTRA"
Артикул LEG/EX - "EXTRA"

Връв PVC в зелен или жълт цвят, много еластичен и устойчив, обработен с анти UV и антифриз. Не освобождава фитотоксични вещества или тежки метали. За професионална употреба. Издръжа на меки и на ниски температури. Изработен за дълготрайна употреба при всички видове климат.

Артикул LEG/SL - "SL TOP"
Артикул LEG/SL - "SL TOP"

Връв PVC в нетоксичен зелен или жълт цвят. Произвежда се чрез пластифициране и нетоксични бои, третирани с анти UV и антифриз. Не освобождава фитотоксични вещества или тежки метали. Много лек, издържа на повишено натоварване и има удължаване на 360%. За професионална употреба. Издръжа на меки и на ниски температури. Изработен за дълготрайна употреба при всички видове климат.

 

Артикул ART.LEG/A "LEGATOX"
Артикул ART.LEG/A "LEGATOX"

Връв PVC в цвят слонова кост. Произвежда се чрез пластифициране и нетоксични и естествени багрила. Това предоставя на нашите "LEGATOX" уникални характеристики. Нетоксичен продукт. Не освобождава фитотоксични вещества, тежки метали, химически багрила. Много лек (развива около 10% в повече от нашите "SL").

 

 

Издържа на повишено натоварване и има удължаване на на 390%.

За професионална употреба. Издръжа на меки и на ниски температури. Изработен за дълготрайна употреба при всички видове климат.


Търговските марки, лога и т.н., са изключителна собственост на наши служители, които се използват само за търговски цели само чрез писмено съгласие от аксесоари за Лозята.