U-БОЛТОВЕ С КРЪГЛО И КВАДРАТНО СЕЧЕНИЕ

„Аксесоари за Лозята” е в състояние да произведе болт със специална U-резба, които може да отговори на търсенето на лозарите. Нашите U-болтове могат да бъдат използвани и в други сектори.

Например, ние продаваме нашите U-болтове в строителния сектор, особено за стягане на тръби. Нашата U-болтове с кръгло и квадратно сечение се използват също в термо-хидравликата и в индустрията.

Нашите скоби за фиксиране на тръби са произведени с WIRE  M6 и M8. Нашата тел има гаранция при лоши метеорологични условия.

ВИЖТЕ НАШИТЕ СКОБИ ЗА ФИКСИРАНЕ НА ТРЪБИ!

В нашия клон, разположенна адрес Via Pozzo Boglietto, 8-14049 Agliano Terme (AT), „Аксесоари за Лозята” производството е разделено, докато в Канели нашата фабрика огъва тела автоматично, и разполагаме с различни продукти за метални части, като например:

• сглобяване • огъване

• заваряване • завъртане

U- БОЛТОВЕ С КРЪГЛО СЕЧЕНИЕ “U”

КРЪГЛО СЕЧЕНИЕ U- БОЛТОВЕ “U”

Размер на тел Ø 7 мм за кръг Ø 120 мм с резба M8

Размер на тел Ø 7 мм за кръг Ø 140 мм с резба M8

Размер на тел Ø 7 мм за кръг Ø 160 мм с резба M8

КВАДРАТНО СЕЧЕНИЕ U- БОЛТОВЕ “U”

Размер на тел Ø 5,2 мм широчина 50 резба M6

Размер на тел Ø 5,2 мм ширина 60 резба M6

Размер на тел Ø 5,2 мм ширина 70 резба M6

Размер на тел Ø 5,2 мм ширина 80 резба M6

Размер на тел Ø 7,0 мм ширина 60 резба M8 -  Размер на тел Ø 7,0 мм ширина 70 резба M8 Размер на тел Ø 7,0 мм ширина 90       резба M8 -  Размер на тел Ø 7,0 мм ширина 140 резба M8


Експерти по сглобяване, огъване, заваряване, скосяване на металните компоненти!


Нашата компания е в състояние да предложи на всички механични операции за вашите компоненти!

Не се колебайте да се свържете с нашия технически и търговски офис. Ние ще се радваме да ви изпратим най-добрата оферта и време за доставка на всички Ваши заявки! Безплатно оценяване!