Поцинкована тел за лозя Agrowire

 

Аксесоари за лозята може да осигури поцинкована тел за лозя и овощни градини.

 

Поцинкована тел Agrowire

 

Жицата се подрежда върху палети от 20 чилета вързани заедно, всеки чиле тежи 25 кг.

Жицата се претегля и измерва фотометрично.

 

Всеки чиле е удобно опаковани с ленти, идентифицирано чрез карта с информация и технически подробности.

 

Жица от силно поцинкована стоманена тел, предоставена в рулони, намотка на бобината с предварително определено тегло.

 

Поцинковото покритие се получава чрез уникален процес, разработен от нашите партньори. Използването е предназначен главно за промишлени и селскостопански сектори. Нашата поцинкована тел се предлага на пазара в бобини, опаковани в рулони, защитени от защитен филм от рециклируем полиетилен. Най-силно поцинкована тел е с покритие от цинк от материал с далеч по-висока трайност от минималната, позволено от европейските стандарти. Покритието, чисто, гладко и равномерно, представлява двойна бариера, както физическа, така и електрохимична, срещу окисление. Втората е важна характеристика на цинковото покритие, и помага да не се счупи, когато е подложен на предписана от продуктовия стандарт тест за огъване. Жицата Agrowire е продукт, в съответствие с действащите европейски стандарти за качество (EN 10244-2, EN 1179 и UNI EN 10218-2) и притежава уникални характеристики на якост и добра адхезия на цинка към основния проводник D" стомана. Поцинкована тел Agrowire, е в състояние да устои перфектно на естествените и нормални климатични натоварвания в селските среди, за период по-голям от 20 години.

 

Agrowire поцинкован се предлага на пазара в намотки, намотка на бобината, предварително определено тегло и следователно, гарантирано, опаковани в рулони, защитени от защитен филм от рециклируем полиетилен.

 

 

Технически характеристики

 

Questa e la tabela! Se aprite la mia traduzione c'e tutto che avete bisogno di sapere per construire la tabela in Bulgaro. No traduto la tabela, le cifre sono cifre...

 

JDP Диаметър

 

Чиле кг

 

Развиване/Чиле

 

Тегло/слой g/mq

 

Цинк Дебелина um

 

Толеранс +/- mm

 

Общи спецификации

 

Максимална натоварване преди скъсване 450-550 N / mm²

 

Тип поцинковане Горещо

 

Чистота на цинк 99,995 %

 

Захват на цинка 1 (отлично)

 

Скорост на корозия:

 

Вътрешно селски-0.2 до 1.5 Цинк всяка година -много ниска корозия

Близо до градска зона (300 метри)-1 до 1,5 цинк всяка година - Ниска

Близо до крайбрежието (500 метри)-1.2 до 4 цинк всяка година - умерен

Близо до промишлена зона (300 метри)-2.5-9 цинк всяка година - много висока

 

Сравнение между поцинкована тел и тази на Agrowire

 

Скоростта на корозия на цинковото покритие варира в зависимост от метеорологичните напрежения, на което се подлага, както и преди всичко, от вида на околната среда. Графиката показва различна продължителност във времето на цинковото покритие, в различни среди, според който поцинковането чрез горещо потапяне се извършва в съответствие с "редовен" режим или с Galvafort процес на Agrowire. Точни лабораторни тестове са показали, че проводниците със същия диаметър, но поцинковани по различни начини (поцинковане "редовно" и Galvafort Process) показват различни резултати по отношение на трайността: в крайбрежната околна среда, покритието на проводник 3.50 мм диаметър, поцинкован, "редовно" има средна продължителност от по-малко от 10 години, докато ни тел Agrowire достига два пъти повече.

 

 

Търговските марки, лога и т.н., са изключителна собственост на наши служители, които се използват само за търговски цели само чрез писмено съгласие от aксесоари за Лозят