Ferrero Federico

 

 Federico Ferrero Лозе

 

Dall’Azienda Vinicola di Federico Ferrero.

Loc. Bongiovanni 8- 12056 MANGO (CN) ITALY

Контакти: TEL.  0141-89363 Мобилен телефон: 339-5315012

www.ferrerofederico.it

Лозе: 30 хектара

В допълнение към виното, моята фирма се занимава и с ядки. Използвам разделителите в продължение на няколко години от моите конкретни наблюдения трябва да кажа, че съм много доволен! Между май и юни, когато растителността бързо расте, трябва да вземете растителност бързо, но благодарение на еластичните разделители аз не чупя лозовите издънки! Това е невероятно! Моите разделите остават опънати, те се вписват плътно и двойните проводници остават обтегнати, и не се създава "ДЮНА ЕФЕКТА" на реда. Аксесоари за Лозята макар и да не доставят на частния сектор, искам да споделят с тях опита си в областта! Помогнах им да създават нови модели след ползите в лозето.

Винаги съм отворен към тези които, като мен, искат да научат повече неща за аксесоарите и искат да имат мнението ми на потребител.

                                                                                      

 

 

                                                                                                                        Федерико Фереро- Производител на виноГ-н Марино Кафа (Технически консултант) обяснява на г-н Ферероконкретен разделител. Разделителя е произведенпо препоръките на г-н Марино, а именно: създаване на система за сигурност,  кука която да разтваря разделителя. Всъщност Марино забелязва, че системата позволява да се избегне „ефекта на дюната”  в лозето, която винаги е проблем по време на операциите по рязане на лозивите издънки. Разделителя приляга перфектно на стълбвете с дължина на телта от 35 сантиметра. Почти всички лозови издънки ще отглеждат вътре в двойни телове, което ускорява работата в лозето и спестява време и пари!
На снимката можете да видите удовлетворения г-н Фереро.
Аксесоари за Лозята помага на лозарите в областта, така че нови потребители могат да споделят своите идеи и мнения с други винопроизводители, които използват в момента нашите аксесоари.