Distantator pentru stalpii de metal, beton si de lemn

Arcuri ajustabile: este o metoda revolutionara de a construe spaliere pentru vie.Simplu, usor si foarte eficient!

85 sau 90 % din lastarii de vita de vie creesc automat intre cele doua sarme.

Economiseste timp si bani si petrece timpul cu familia ta in timp ce vechea mentalitate de viticultura inca functioneaza!

Cum poate fi distantatorul asa de eficient sa ridice planta?

Cum pot sa imi calculez ROI-ul (rambursare pe investitie)?

De ce ar trebui sa investesc bani sa cumpar un nou echipament?

Acestea sunt intrebarile clasice ce au nevoie de raspunsuri. Din acest motiv impreuna cu specilistii in viticultura, societatea Mollificio Effemme a calculat toate beneficiile arcurilor in decurs de 5 ani. Sunt disponibile notite tehnice care pot atesta faptul ca economisiti bani incepand cu al doilea an. Doar cereti la biroul nostru de vanzari toate informatiile de care aveti nevoie. Placerea va fi de partea noastra de a va impartasi cunostiintele si sa va facem sa intelegeti sistemul.

Daca profitati de avantajele unor accesorii mecanice elastice special concepute, autoadaptabile, in timp ce via va creste veti avea urmatoarele beneficii:

  •       micirea substantiala a fortei de munca
  •       simplificarea intretinerii vitei de vie
  •       mai putini lastari afectati
  •       expunere treptata si mai buna a vitei de vie la soare

 

Beneficii :

- 85 % a lastarilor de vie se potrivesc perfect intre 2 sarme in timp ce ele cresc fara intrerupere.

- Mai tarziu, restul de 15 % este introdus manual in interiorul celor 2 sarme, repede si usor gratie distantatoarelor elastice fara sa se rupa via, care va fi ulterior disponibila pentru urmatorul an fara stricaciuni.

- Via primeste o expunere mai buna la soare in timpul procesului de crestere, arcul nostru este usor adaptabil pentru acelasi tip de vita de vie daca este nevoie.

 

Priveste demonstratia video a distantatoarelor pentru stalpii de metal!                                                      

Operatiunea de montare este foarte usoara! Asa cum bine puteti vedea in urmatoarele imagini arcul distantator cu sistemul de auto-inchidere poate fi produs pentru orice tip de stalp (sectiune rotunda, patrata si triunghiulara).

Distantatorul mecanic special creat este atasat stalpului inainte ca vie sa creasca.

Multumita sistemului sau de autoprotectie, odata ce bratele cu ajutorul mainilor, distantatorul se fixeaza strans de stalp asigurand o aexcelenta abilitate de strangere.


 

 

 

DESCHIZATOR DE SARMA MONTAT PE STALP PVC

 

 DESCHIZATOR DE SARMA MONTAT PE STALP DE BETON

 

 

 

 

DESCHIZATOR DE SARMA MONTAT PE STALP DE BETON MAI INGUST

 

 

 

 

 

DESCHIZATOR DE SARMA MONTAT PE STALP DE BETON

 

 

 

DESCHIZATOR DE SARMA MONTAT PE STALP DE METAL

 

 

 

 

DESCHIZATOR DE SARMA MONTAT PE STALP DE LEMN


Toate distantatoarele au sistem de autosecurizare luand forma stalpului inchizandu-se singur intr-o pozitie fixa. O data instalate, ele nu coboara. Sarmele de fier sunt introduce ulterior in butoniere. In luna mai cand planta incepe sa creasca gratie distantei mari dintre doua sarme (45 cm) 85-90% din vie creste automat in intre cele doua sarme. Odata ce vita de vie a crescut este foarte rapida si usoara inchiderea sarmelor folosind distantatoarele la fiecare stalp.

    

Arcurile Reglabile: o metoda revolutionara de a construe spaliere in podgorie! Mostre reale de stalpi pentru vita de vie!


Download
Accesorii pentru
RUMENO.pdf
Documento Adobe Acrobat 4.0 MB