Gripple

Sumar

Pentru a avea randamentul maxim posibil pentru recolta ta de struguri, via ta are nevoie doar de ce e mai bun si anume un sistem de palisare care poate fi intins in cateva secunde si care rezista ani de zile.

Gama noastra de Gripple Plus include toate tipurile de sisteme: mici, mijlocii și mari, sunt usor de utilizat si ne ofera un rating crescut de productivitate, asigurand in acelasi timp o instalare rapidă si cea mai buna intindere a spalierelor tale.

Cu un sistem complet de spaliere de re-tensionare, produsele noastre sunt facute sa dureze.

Pana si sarma zincata este cunoscuta ca se poate intinde pana la 10%, instrumentul Torq facand munca de re-tensionare mai usoara anual- cu acest design compact, mai usor, este posibil sa se re-tensioneze pana la 10 hectare de vie intr-o zi. Pentru a completa sistemul de spaliere, pachetul GPAK este solutia perfecta; indiferent de tipul de sol si apoi nu cautati mai departe de sistemul de fixare Gripple.(Sistemul de ancorare Gripple). Acest sistem nu e exclusiv pentru vinificație, sistemul nostru poate fi folosit la podgoriile de struguri de masa, care ajuta la cresterea boabelor de struguri si ajuta sa fie mult mai dulci, care in mod normal sunt predispuse la paraziti si necesita si alte sisteme de protectie si de aparare a culturilor sale.