Masini automate pentru procesul de Remuage (creare de vin spumant si sampanie)

Rhino 500
Rhino 500
Rhino 1000
Rhino 1000

Giropallet (palet de rotire)- Automat pentru sticle pentru Remuage

Rhino 1000 si Rhino 500 sunt ideale pentru companiile producatoare de vinuri spumante in conformitate cu metoda tradionala (metoda Champenoise), reproducand fidel operarea manuala a procesului de remuage, numai in mod automat cu ajutorul acestor doua tipuri de masini.

Procesul de remuage sau cum mai este el numit de scuturare, este de fapt o rotatie manuala de aproximativ 1/8 si se inclina sticlele pentru a face toate rezidurile sa cada spre gatul sticlei, pentru ca apoi sa fie indepartate cand sticlele se deschid.

 

Rhino 1000 si Rhino 500 realizeaza intreg procesul automat cu avantaje aditionale:

  • Redcucerea timpului de nefunctionare al intregului ciclu de prelucrare ce are loc in timpul operatiunilor manuale, evitand operatiunile grele si delicate, crescand astfel productivitatea.
  • Reducerea fortei de munca, care devine din ce in ce mai costisitoare si este foarte greu de gasit personal calificat pentru aceasta munca.
  • Reducerea considerabila a spatiului necesar pentru proces, inlocuind pupitrele clasice foarte voluminioase, de care nu mai aveti nevoie.

Rhino 500 este destinat productiilor mai mici si Rhino 1000 poate realiza intre 504 si 1008 sticle pe ciclu de operare, rotiind intregul lot in acelasi timp prestabilit.


Ciclul de lucru este complet configurabil si poate fi programat cu usurinta in functie de fiecare nevoie printr-un buton de pe ecranul cu" touch screean" de pe panoul de control .Controland impulsurile care vibreaza la o anumita frecventa (optional), este posibil sa programam rotatia si gradul de inclinare a sticlelor iar software-ul(programul) face ca programarea sa fie usoara si intuitiva minimizand timpul de programare. Rhino 1000 si Rhino 500 sunt destul de versatile si ofera posibilitatea de instalare a cosurilor care pot duce orice model de cusca de pe piata. Constructia, desi este vizibil simplificata, este proiectata pentru a garanta durabilitatea si rezistenta la stres static si dinamic constant si nu are nevoie de montare pe perete. In cele din urma, rulmentii plasati sub cosuri si sistemul de ridicare cu rama sa circulara sunt concepute pentru a oferi masinilor Rhino 1000 si Rhino 500 o funcționare silentioasă si stabila.

Imagini Masina automata pentru Remuage

Gyropallet Specificatii tehnice

 

 

Lungime(mm)

Latime(mm)

Inaltime(mm)

Nr°Sticle Standard

Rhino 500

                          2400  

                          1900

                          2100

                          504

Rhino 1000

                           4000

                           1900

                           2100

                           1008


Iata principalele etape de Remuage:

In prima faza, primul lucru care il face un bun fabricant de vinuri este pregatirea cu 8 ore inainte a sticlelor de vin spumant sau sampanie in containere in mod orizontal.

A doua faza are loc a doua zi si incepe cu introducerea a 504 sticle in containerele noastre din giropallet (palet de inclinare) inchideti usa de siguranta si se da startul la inclinarea paletului.

Aici se rotesc usor sticlele din recipient pentru o perioada de la 4 pana la 5 zile pana cand sticlele sunt aduse intr-o pozitie verticala.

In acest moment procesul de remuage s-a terminat, se va extrage containerele cu sticle (504) si se vor lasa sa se odihneasca in aceasta pozitie pentru a finaliza pasii de depozitare si apoi a termina cu evacuarea si umplerea ect.

Containerele noastre după procesul de reumage nu ocupa spatiu in subsol si pot fi stivuite una deasupra celeilalte.

 

Exista masini:

Se incarca sticlele cu mana, dar nu este respectata pregatirea cu opt ore inainte de rotatie.

In plus, nu se respecta pauza dupa manipularea procesului de remuage cu mana pentru a le scoate din containerele masinii, precum si riscul ca depozitul sa poata fi ridicat si munca de depunere sa fie nereusita si in plus timpul pierdut.

Incarcarea maxima de o suta de sticle dar fara recipient, fata de al nostru care permite incarcarea de 504 sticle. Masinile noastre au fost create special in conformitate cu fabricile de vin italiene, deoarece pe piata exista imitatii, dar acelea nu sunt masini solide asa cum sunt ale noastre, de asemenea, masinile noastre au fost facute usor gratie tehnologiei avansate utilizate si solicitate de clientii nostrii si realizate cu ajutorul personalul nostru. Problemele pe care le-am trait impreuna acum sunt doar lucruri mici pe care le-am facut pentru a reduce costurile pentru clientii nostri maximizand insa banii recuperati in timpul lunilor cu ajutorul masinilor noastre.

PAD. 13 – Stand S06 T09